Κατασκευή - Εμπορία τεντών
 
Ντάλιας & Δαμασκηνού 1 Αχαρνές |
 
Τηλ: +302107600770
 
 
 
Είστε εδώ:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μηχανισμοί θυρών

 
  • Συρόμενες αυλόπορτες

Οι μηχανισμοί για συρόμενες αυλόπορτες διατίθενται σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις και περιλαμβάνουν μηχανισμούς για την κίνηση μιας απλής οικιακής πόρτας μέχρι την κίνηση βιομηχανικών θυρών πολύ μεγάλου βάρους (μέχρι 3.500 KG) και με μεγάλη συχνότητα χρήσης.
 
 
  • Ανοιγόμενες αυλόπορτες
 
 
  • Κεντρικού ρολού
 
 
Κεντρικός κινητήρας ρολού ACM για άξονα Φ60/Φ76
 
 
 
Κεντρικός κινητήρας ρολού ACM για άξονα Φ60/Φ76
Τα κεντρικά μοτέρ ρολού είναι ο συνηθέστερος και οικονομικότερος τρόπος για την ηλεκτροκίνηση ρολών ασφαλείας με άξονα με σπειροειδή ελατήρια. Τοποθετούνται στο μέσο του άξονα και είναι κατάλληλα για ρολά καταστημάτων, γκαράζ κ.λπ. με μεσαία συχνότητα χρήσης. Είναι διαθέσιμα σε διάφορα μοντέλα ανάλογα με το βάρος του ρολού.

Αναλαμβάνουμε εκτός από την προμήθεια των κεντρικών μοτέρ
 
 
 
 
και την τοποθέτησή τους σε υπάρχοντα χειροκίνητα ρολά καθώς επίσης και την επισκευή/αντικατάστασή τους.
- Κατάλληλα για ρολά μεσαίου βάρους και για μεσαία συχνότητα χρήσης.
- Ενσωματωμένοι τερματικοί διακόπτες για αυτόματο σταμάτημα του ρολού όταν κλείνει ή ανοίγει εντελώς.
- Ενσωματωμένο ηλεκτρόφρενο για σταθεροποίηση του ρολού σε οποιαδήποτε θέση και για προστασία παραβίασής του.
- Μηχανισμός αποσύμπλεξης με ντίζα για χειροκίνητη λειτουργία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
- Μονοφασική παροχή 220V.

  • Μοτέρ οροφής
 
 
Μοτέρ οροφής DEXO PRO 800/1000 RTS
 
 
 
DEXO PRO 800/1000 RTS
Τα μοτέρ οροφής αποτελούν μια λύση ποιότητας και μέγιστης αντοχής για τις ανάγκες της γκαραζόπορτας. Προορίζονται τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική - βιομηχανική χρήση. Τοποθετούνται στην οροφή και έτσι σας εξοικονομούν ωφέλιμο χώρο για κίνηση και αποθήκευση. Η απουσία λαμπτήρα στον χώρο της γκαραζόπορτας δεν αποτελεί πρόβλημα.
 
 
 
 
Το ενσωματωμένο φως που διαθέτουν τα εν λόγω μοτέρ ενεργοποιείται αυτόματα με το άνοιγμα της πόρτας. Ασφάλεια - αποφυγή ατυχήματος: Όλα τα μοτέρ διαθέτουν σύστημα αναγνώρισης εμποδίου και αυτομάτως η κίνηση αντιστρέφεται με αποτέλεσμα η πόρτα να κινείται προς τα πάνω (ανοίγει). Σε περίπτωση διακοπής της παροχής ρεύματος τα μοτέρ είναι εξοπλισμένα με σύστημα απασφάλισης ώστε να επιτρέπεται η χειροκίνητη λειτουργία της πόρτας.

  • Σωληνωτά μοτέρ για οικιακά ρολά
 
 
Σωληνωτά μοτέρ για οικιακά ρολά
 
 
 
Τα σωληνωτά μοτέρ χρησιμοποιούνται κυρίως στα οικιακά ρολά και επιλέγονται συνήθως για λόγους οικονομίας και εξοικονόμησης χώρου. Η δυνατότητα έλξης τους φτάνει μέχρι και τα 350Kg και με ροπή που μπορεί να φτάσει έως και τα 230ΝΜ. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος μπορούν να λειτουργήσουν χειροκίνητα.